New Parking Area in Bigbury

Construction of a traditional stone faced retaining wall to create parking. 

What was involved in this project?


We first had to take down the existing wall of the property. Then, we excavated 85 tons of soil, before digging and filling the foundations.


A block retaining wall was then constructed with traditional stonework facing. New steps were built, and the whole house was then paved all round in sandstone.

Project cost

£22000

Location

Bigbury, Devon

Services required

Groundworks and excavation

Foundations

Block and stonework retaining wall

Stonework facing


Project gallery

Let's Discuss 
Your Next Project

Fill out the contact form, or call us to

set up a free in-home consultation.

Service Areas:

Plymouth, South Devon, West Devon, Dartmoor and Saltash.

Based in Plymouth, Devon.

Email
Phone